Lederutvikling kurs

På forsiden kunne du lese om seks egenskaper gode ledere har. Hva hadde skjedd om du hadde disse egenskapene? Hvem ville hatt glede av din innsats da? Hvilke fordeler ville du fått? Hvem rundt deg ville tjent på din innsats? Ville du økt din verdi? Ville din livsglede og motivasjon økt?

Ledelse og lederutvikling er komplisert. De tradisjonelle lederutviklingskursene, som stort sett er svært teoretiske og sjelden gir særlig praktisk verdi, er gått ut på dato. Ressurssterke ledere trenger ikke lære å sette seg mål, lage handlingsplaner og prioritere. Dette gjør de allerede!  Hvis man vil lære seg slike ting, er det bare å google, så fins det tusenvis av oppskrifter. Moderne lederutvikling handler om avanserte kunnskaper om deg, mennesker, psykologi, tro og struktur. Det er dette som tar deg til neste nivå!  

Lederegenskaper er ikke noe du blir født med. De må læres. 

Lederkurs på nett (e-læring)

Her på Vi er alle ledere! tilbyr vi nettbasert lederkurs. I kurset får du 13 leksjoner (videoer på ca 35 - 50 min pr stk) og boken "Effektiv ledelse". 

Introduksjonspris: kr. 4990,-   Pengene tilbake garanti!

I kurset vil du lære deg:

  • Hvordan du med enkle grep blir en leder som andre vil ledes av
  • Hvordan du kommer deg ut av strømmen og blir en moderne leder
  • Hvordan du finner mer gnist, inspirasjon og mening i hverdagen
  • Hvordan du får dine medarbeidere med deg
  • Hvorfor du av og til gjør ting du vet du ikke bør gjøre
  • Hvordan utsettelser er din største fiende og ett enkelt grep du kan gjøre for å aldri utsette noe mer
  • Seks dramatiske sannheter som vil gjøre deg til en bedre person
  • 21 naturlover som vil endre ditt syn på din atferd

Virker dette interessant? 

I programmet vil du også lære hvordan du kan lese bøker og fagstoff på en ny og revolusjonerende måte. Det er forsket på nye studieteknikker og en av de beste innebærer at du kan lese (og huske) en 250 siders fagbok på bare 6,5 timers arbeid. 

Du vil også lære hvordan holdningsskapende arbeid får motsatt effekt på deg og hva som virkelig får deg til å endre dine vaner. 

Du har helt sikkert tenkt på hvordan du best bør prioritere din tid, men stadig tenker på at du ikke kommer helt i mål med dette. I dette programmet vil du lære hvordan ett spørsmål kan endre hele ditt syn på hvordan du fordeler dine krefter, og du vil få et nytt syn på hva du holder på med. 


Hvor vil du begynne?

Hvis du er som folk flest så har du det greit sånn du har det i dag. Men hvor ofte har du prøvd noe nytt og anderledes? Når kastet du deg selv utenfor komfortsonen? 

«Livet måles ikke på hvor mange pust vi har, men på øyeblikkene det tar pusten fra oss.» (M. Angelou) 

Livet er så kort at du har ikke mulighet til å lære deg alt fra begynnelsen. Du må ta et valg om hva du ønsker å utvikle deg selv på, og så må du lære av de gode coachene. 

"Din største kilde til glede, utvikling, opplevelser og rikdom er deg selv. Begynn med å utvikle deg selv.» 

En utfordring til deg

Er du usikker på om dette er noe for deg? Da kan du klikke her så vil du få muligheten til å se de tre første videoene GRATIS. Vi er så sikre på at det vi har å tilby vil revolusjonere ditt syn på ditt lederskap og på deg, at vi gir deg mulighet til å komme igang I DAG, nå med en gang, uten kostnader. Trykk her for se de tre første videoene i kurset. 

NB: E- læring betyr undervisning gjennom videoer på nett. Disse kan du se når du vil, hvor ofte du vil og i ditt tempo. E- læring er en revolusjon og er en viktig del av fremtidens måte å drive opplæring på.