Bestilling lederutvikling kurs

Takk for din interesse!

Er du lei av å bare "komme deg videre" i din jobb. Savner du noe konkret å jobbe med som utvikler deg, gir deg flere muligheter og som får deg til å vokse inn i fremtiden? Kan du tenke deg noe som gjør at du skiller deg ut fra mengden og gjør deg til en fremragende leder? Da er du ikke alene. Og du, 95% av alle ledere har det sånn, men gjør ikke noe med det!

Som en hai som konstant må være i bevegelse for å ikke dø, må du også være sulten og stå på. Hvis du ser på hva gode ledere gjør er det tre ting som går igjen:

1. De skaffer seg den beste informasjon og kunnskap

De vet forskjellen mellom god, praktisk kunnskap som virker og teori som egentlig bare er laget av folk som ikke har "walked the walk" selv. Faktisk så klarer man i dagens informasjonssamfunn å avdekke flere hemmeligheter bak god ledelse enn man klarte på et helt århundre før. 

2. De søker hjelp fra lærere, mentorer og coacher som selv har oppnådd det de ønsker seg

Hvis du spør suksessrike ledere vil de alle svare at det har hatt lærere og mentorer som ett av mange instrumenter de bruker på sin vei til suksess. Hvis du vil komme til neste platå i din utvikling må du kjenne noen som allerede har kommet seg dit. 

Men du kan ikke stoppe der; Du må hele tiden finne flere lærere og mentorer etter som du vokser. Du trenger noen som hele tiden kan gi deg ny innsikt og nye muligheter. 

3. De tenker utenfor "boksen"

Du har kanskje hørt Einsteins kjente uttrykk

"Du kan ikke løse et problem med de samme tankene som skapte det"

Poenget er at du må se på hva du gjør med nye perspektiver for å komme deg videre. Dette kan du gjøre ved å skaffe deg nye kunnskaper, ideer og erfaringer. 

DETTE programmet kan gi deg kunnskaper, tro, psykologi og struktur som du trenger for å dramatisk forbedre ditt lederskap. Hvilken nytte vil du ha av dette kurset?

Du vil lære å:

 • øke din innflytelsesevne på dine kunder
 • øke din påvirkningskraft på andre
 • øke din selvtillit slik at du fremstår rolig, balansert og kontrollert i alle situasjoner
 • øke din gjennomføringsevne uten at du må jobbe mer (og det vil vises for dine overordnede)
 • øke din problemløsningsevne
 • øke din evne til å gjennomføre forhandlinger hvor du garantert kommer godt ut av det
 • øke din evne til å gjennomføre prosjektarbeid
 • øke din produktivitet

Klarer du dette da?

Det geniale med e-læring er at du kan gjennomføre opplæringen i ro og mak, når det passer for deg. Du kan stoppe alle kursvideoene når du vil, og reflektere og jobbe med temaene i ditt tempo. Dette gjør at alle som vil kan gjennomføre og få stor verdi av innholdet. 

Hvor mye tid må du bruke?

Det tar tid å utvikle seg som leder. Det krever både kunnskaper og modning i deg selv. Men slapp av, dette gjør vi sammen og leksjonene er lagt opp sånn at de henger sammen på en god måte. På denne måten vil du lære mye ut av sammenhengen slik at modningen går av seg selv. 

Temaene er også fremstilt praktisk. Det vil si at du kan ta kunnskapen i bruk med en gang i ditt lederskap. 

Hvorfor skal du tro på meg?

Jeg har "walked the walk!". Det vil si at jeg har gjennom flere år praktiskert kunnskapen, prinsippene og ideene som du vil lære. Jeg baserer det også på mine kunnskaper som jurist med arbeidsrett som en av mine spesielfelt. Jeg har gjennomført Norges desidert beste lederutdanning ved Norges Handelshøyskole /Administrativt forskningsfond (Solstrandprogrammet AYL). Denne utdanningen er rangert på listen over verdens 50 beste lederutdanninger. Les mer om den her. 

I kurset inngår

13 videoer (35-50 min varighet) med følgende tema:

 1. Startstrek, planer og måling
 2. Interessentanalyse
 3. Verdier, visjon og mål
 4. Tro og holdninger
 5. Selvtillit og selvfølelse
 6. Selvdisiplin
 7. Hva preger mennesker som lykkes
 8. Hvordan du oppnår suksess i ditt lederskap
 9. Kreativitet
 10. Flaks som en seriøs faktor i ditt lederskap
 11. Strategisk planlegging
 12. Bli en god forhandler
 13. Prosjektarbeid

Bøkene "Effektiv ledelse - en praktisk vei til effektiv ledelse" og "MER - Hvordan få et liv fylt av kraft, energi og mer av det du ønsker deg"


Ja takk, jeg vil gjerne bestille lederutvikling kurs

Husk at felt merket med * stjerne må fylles ut.

Fyll inn ordet du ser nedenfor

  


Betaling

Når du har registrert deg får du tilsendt faktura. Når tilgangen er betalt vil du få tilsendt link og kode for innlogging. Eventuelt kan du betale via Paypal. 

Introduksjonspris : kr 4990,- 

Pengene tilbake garanti

Vi tror så godt på dette kurset at vi er helt sikker på at du vil finne det svært verdifullt. Men om du skulle finne ut at dette ikke hadde verdi for deg, så kan du få pengene tilbake, uten spørsmål, innen 7 dager.