Lederutvikling - Basis
- bestillingsskjema

Som vi har snakket om ellers her på Vi er alle ledere! så kommer godt lederskap av fire faktorer: 

  1. Kunnskaper
  2. Tro
  3. Psykologi
  4. Struktur

Når alle disse sidene av deg er godt utviklet, vil du være en habil og effektiv leder. I lederutvikligsprogrammet du finner på disse sidene er målet å gå igjennom disse fire faktorene så godt som mulig slik at du både forstår hva det innebærer, hvorfor det er slik og hvordan du kan ta det i bruk i din egen hverdag. 

I de tre videoene du nå kan få se kommer vi innom alle disse fire faktorene. I den første videoen ser vi litt på hva vi vet som preger mennesker som lykkes med lederskap (kunnskaper). I den andre ser vi på hvordan du bør tenke og jobbe for god planlegging (struktur). I den tredje tar vi opp et tema du ikke skal kimse av - flaks. Ikke flaks i vanlig forstand, men hvordan du som leder skal tenke og være forberedt på muligheter som byr seg (psykologi og tro).

Dette gir deg en pekepinn på hva som venter i de øvrige leksjoner i lederutviklingsprogrammet. Her får du ytterligere 10 leksjoner hvor vi går i dybden på alle faktorene, blir mye mer praktisk, og gir deg klare råd på hva du bør gjøre for å bli en effektiv, spennende, attraktiv og modig leder. 

Lykke til!


Ja takk, jeg ønsker å bestille Lederutvikling - Basis, pris: gratis. Jeg forplikter meg ikke til noe utover å takke ja til å motta nyhetsbrev, noe jeg kan avbestille når tid som helst. 

Etter registrering vil du få tilsendt en e-post med link til dine videoer. 


Ja takk, jeg vil gjerne bestille Lederutvikling Basis

Husk at felt merket med * stjerne må fylles ut.
 

Fyll inn ordet du ser nedenfor